Afrikanske ribben

Afrikanske ribben, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svineribben

Oprindelsesland : Afrika

AfrikaIndsendt :     

Ingredienser:
1500 g.Ribben
2 spsk.Smør
1 dl.olie
4-5 hele kanel
3-4 FedHvidløg
2 ds.abrikoser Saft heraf
 
Opskrift:
Ribbene brunes godt i smør og olie de skal være meget mørke. Tilsæt vand, saft fra abrikoser tilsæt krydderier. Lad det småsimre ca 1 time.

Tips:

Servere ris dertil og inden retten er helt færdig varmes abrikoserne i gryden sammen med benene





karakterer:
Opskriften er vist 22580 gange,
og udskrevet 316 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu