Dougnuts

Dougnuts, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Doughnuts

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.sukker
0.5 tsk.bagepulver
0.5 tsk.kanel
0.5 tsk.Muskatnød, stødt
0.5 tsk.salt
500 g.hvedemel
2 æg
2.5 dl.mælk
3 spsk.smeltet smør
 olie eller fedt til stegning
 flormelis
 
Opskrift:
Si og bland sukker, bagepulver, kanel, muskatnød, salt og mel. Pisk æggene godt og bland dem med de tørre ingredienser. Tilsæt mælk og smeltet smør. Rul ud på et melet køkkenbord til ca. 1 cm tykkelse.

Få danskere har en doughnut-skærer, så man kan skære den større kreds ud med et stort glas, og midten ud med et lille glas. En doughnut er ikke en doughnut uden et hul i midten.

Friture-steg nogle stykker ad gangen, indtil de er pænt brune. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle, og vend dem derefter i flormelis.





karakterer:
Opskriften er vist 46306 gange,
og udskrevet 764 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (64 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-03-07 23:18:53
De var totalt mislykkede. Gjorde efter opskriften, men dejen var alt for våd.

  -   2016-05-04 10:35:40
Der skal sq da ikke grøntsager i donuts?!

  -   2011-02-07 14:03:22
det er nogle rigtig GODE dougnuts !!!!!!!!

  -   2010-04-08 13:07:39
jeg synes de smager fint!! men de kunne godt bruge nogle stægte gulerødder... de er jo også så fede, så lidt grønsager gøre altid godt!!

  -   2010-03-26 15:14:22
er de bløde eller hårde?

  -   2009-10-04 17:18:22
de er perfekte jeg lavede dobbelt op af opskiften og det blev ca. 49 stk.

  -   2009-02-26 19:44:07
Smager bedst uden kanel.

  -   2008-05-02 16:21:45
kan du sætte et billede ind af hvordan de siger ud :-)

  -   2007-08-22 09:54:06
Rigtig god opskrift - opskriften rækker til ca 25 dougnuts