Forårsrand med rejer

Forårsrand med rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 dl.fiskebouillon
12 Husblas, blade
1 ds.Grønne aspargessnitter
350 g.rejer
1 citron
 Dild
 Olie
 
 Dressing:
150 g.mayonnaise
 Lidtfløde
 Citronsaft
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Læg husblasen i koldt vand 5 minutter. Hæld vandet fra de grønne asparges, den siede væde kan evt. bruges i lagen. Optø rejerne, hvis der bruges frosne. Varm et par dl. af fiskebouillonen og smelt den udblødte husblas direkte heri. Bland resten af de 8 dl. bouillon i. Pensl en randform med olie. Kom lidt af lagen i, så bunden er dækket. Sæt formen i køleskabet, så stivner lagen hurtigere. Læg skiftevis lidt rejer, asparges, halve citronskiver og dildkviste på den stivnede lage. Dæk med fiskebouillon. Lad det også stivne. Kom resten af fyldet i, og hæld lage ved. Læg folie over og sæt formen i køleskabet til næste dag. Dyp formen ganske kort i koghedt vand. Vend den over på serveringsfadet.

Rør dressingen sammen og kom den i en skål. Den serveres til sammen med ristet brød, flutes eller andet hvedebrød.





karakterer:
Opskriften er vist 2870 gange,
og udskrevet 70 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu