Marineret kylling med pikante ris

Marineret kylling med pikante ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Marineret kylling med pikante ris, billede 4 Marineret kylling med pikante ris, billede 1 Marineret kylling med pikante ris, billede 2 Marineret kylling med pikante ris, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Marinade:
4 spsk.olie
2 spsk.vinaigre
6 spsk.chilisovs
 lidt groftmalet peber
 evt. lidt, kun
0.25 tsk.cayennepeber
 evt. lidt, 1 tskf. paprika
 
1 kg.kylling
3 løg
2.5 dl.lange ris
 smør
6 dl.bouillon
200 g.friske champignoner
1 rød peberfrugt
1 dl.hvidvin
 klippet persille
 
Opskrift:
Alt blandes i marinaden.
Kyllingen parters ud i 4 stykker og trækker i marinaden er par timer på et koldt sted.

Nu hakkes løgene og blandes sammen med risene og begge dele letsteger i smør i en gryde, til det er svagt lysebrunt. Så tilsættes bouillon og dette småsnurrer under låg i ca. 25 min.

Svampene renses, skæres i skiver og letsteger i smør på en pande nogle minutter og derefter med den rensede peberfrugt, der er skåret i tern og meget klippet persille. Få minutter efter blandes dette i risene og smages til med salt og holdes varmt. Kyllingdelene brunes i smør i en gryde, vinen hældes ved og under låg steger dette i 30 min. til kyllingekødet er mørt.

Risfyldet hældes på et varmt fad, herover kyllingestykkerne, skyen hældes over og fadet pyntes med tomatskiver og persille. Fin ret med grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 30075 gange,
og udskrevet 375 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Dette er en lækker ret, jeg blev ihvertfald populær den dag