Rabarbervin

Rabarbervin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4000 g.rabarber
45 g.vinsyre
3000 g.sukker
2 spsk.ananas essens
20 dl.kogende vand
20 dl.koldt vand
 rød frugtfarve
0.5 pakkeatamon
 
Opskrift:
Rabarberne skæres i terninger og skylles godt, Der strøs vinsyre over, derefter 2 l kogende vand hældes over, og så 2 l koldt vand.
Skal stå et døgn.

Sies så igennem en sigte. Sukker, ananas essens, rød frugtfarve kommes i saften, omrøres jævnlig i en halv time og står igen i et døgn.

1/2 pakke Atamon blandes i og derefter fyldes det på flasker.





karakterer:
Opskriften er vist 20205 gange,
og udskrevet 219 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-05-29 19:44:26
Og hvornår skal det gære? det er jo ikke vin men saft...