Koteletter i staniol

Koteletter i staniol, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 koteletter
1 ds.hakket tomater
0.5-1 ds.majs efter smag og behag
150 g.bacon
 salt
 karry
 paprika
 stanniol
 evt.andre grøntsager man syntes om
 
Opskrift:
Steg først koteletterne kort tid på en pande med salt og krydderier. tag derefter 4 stk. stanniol papir som koteletten kan pakkes ind i. Læg dem på hvert sit stykke og bland så majs, hakkede tomater, bacon og de evt. andre ting i en skål og fordel dem oven på koteletterne pak så stanniolen om dem som en slags pose. Sættes i ovnen ca. 25 minutter.

Godt tilbehør er bagekartofler i stanniol med huller ned i en form der kan komme vand og krydderier i. Husk godt med smør på kartoflerne og i vandet. vandet er perfekt til sovs bagefter.





karakterer:
Opskriften er vist 20942 gange,
og udskrevet 358 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-03-12 16:17:20
Hvor mange grader skal ovnen stå på?

  -   2008-12-30 16:44:23
hvor mange grader skal oven stå på?