Rødbedesalat med persille

Rødbedesalat med persille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sprenger

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4-5 Mellem store rødbeder
4-5 Fedhvidløg
1 bdt.persille
 
Opskrift:
Rødbederne koges i ca. en time, tages derefter og af vandet og skrælden fjernes med en kniv. De skæres i små firkanter og kommes i en skål, pres hvidløg og hak persillen. Det hele blandes og pynt med lidt persille på toppen.

Tips:

Der kan evt. bruges frossen persille men det bliver sort når det har stået lidt. Frisk persille det er flottest og smager bedst.





karakterer:
Opskriften er vist 17382 gange,
og udskrevet 255 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu