Svinemørbrad i svøb i mild sennepscreme

Svinemørbrad i svøb i mild sennepscreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.Svinenet
360 g.Mørbrad
20 g.Parmaskinke
80 g.kalkunbryst
1 dl.Fløde
1 dl.Æggehvide (past)
125 g.Gulerødder
125 g.Selleri
100 g.Skorzonerrødder
0.2 bdt.Persille
5 dl.Hønsebouillon
15 g.Grov sennepskorn
10 g.Dijonsennep
20 g.Akacie honning
1 Citron
50 g.Smør
300 g.Kartofler
0.1 bdt.Timian
2 dl.Olie
 Tyttebær (frost)
 Pigeon æbler
 Kanel (hel)
 kanel (pulver)
 
Opskrift:
Mørbraden afpareres og brunes, Fjerkræ-mousseline ( 80 g Kalkunkød, 1 dl fløden, ½ dl. æggehvide) fremstilles. Stilles koldt. Grønsagerne rengøres, skylles og skæres til garniture, fond sættes over til reduktion ca. 2 dl., smages til med grov sennep og citronsaft og monteres med smør. Kartoflerne skæres i skiver til pom. Anna tilsat timian. Mørbraden pakkens ind i mousseline-farsen, parmaskine og svineslør, brunes på pande og steges i oven. Gaufrette horn (½ dl æggehvide, 2 spsk. dijonsennep, 15 g hvedemel og 1 spsk. olivenolie), bages lige før serveringen på en skabelon lavet i pap. Pigeon æble udbores og fyldes med kanelsmør og blancheret citronskal, ridses og bages i ovnen og glaseres med honning før serveringen. Lige før serveringen monteres saucen med honning-glacen fra æblet. grønsagerne skåret i brunoise, ristes på pande og vendes med hakket persille, fyldes i Gaufrette hornet ved anretning.





karakterer:
Opskriften er vist 13912 gange,
og udskrevet 138 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-06-02 14:25:20
kan vi lige få den på dansk?

  -   2009-11-19 11:32:54
Nogen der ved hvad Gaufrette betyder?

  -   2008-06-29 20:52:23
Rigtig spændende opskrift, men desværre er der mange professionelle madudtryk som jeg ikke kender...det kræver lidt mere forklaring.f.eks brunoise, gaufrettehorn? Hvordan ser sådan et ud og hvordan laves skabelonen?