Tyrkisk Landsuppe 02

Tyrkisk Landsuppe 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.hakket oksekød (max.12%)
1 gul peberfrugt
1 hakket løg
1 finthakket chilipeber
1 posesuppehorn (pasta)
70 g.koncentreret pure
1 ds.hakkede tomater
1 knsp.kanel
1 bouillonterninger, okse
 
Opskrift:
Løget og peberfrugten svitses klare i lidt olie. Kødet tilsættes og brunes. Der krydres med kanel og salt og peber.

Der tilsættes koncentreret puré, samt de hakkede tomater. Samtidigt tilsættes yderligere ca. 1/2 l vand og en oksebouillon. Lad koge i ca. 30 min. Smag til med krydderier. Tilsæt pastahornene og server med fromage fraice og hakket chilipeber. Giv evt. groft brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 15552 gange,
og udskrevet 406 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu