Fyldte Venøsteaks med skysauce

Fyldte Venøsteaks med skysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseklump

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
170 g.tynde Venøsteaks (tynde skiver afpudset okseklump)
 semidryed tomater (ikke dem i olie)
 friske basilikumblade
 evt.hvidløg
 groft havsalt
 friskkværnet peber
5 g.olie eller plantemargarine
 en anelse vand
 
 Skysauce:
2 dl.vand
1.5 tsk.kalvebouillonpulver
1.5 tsk.maizena
 salt
 peber
 
 Tilbehør fx:
200 g.dampede grønne bønner
100 g.kogte gulerødder
 evt.100 g. nykogte kartofler
 
Opskrift:
Dup kødet tørt. Fordel semidryed tomater og basilikumblade samt evt. lidt hvidløg i skiver på kødstykkerne. Krydr med salt og peber. Rul sammen fra den smalle ende. Hold kødet sammen med kødnåle eller bomuldssnor.

Kødrullerne brunes i fedtstoffet i en gryde ved god varme. Tilsæt en anelse vand og lad kødrullerne stege i ca. 10 min. med låg på.

Kog 2 dl vand op med kalvebouillonpulver i en anden gryde. Jævn med maizena udrørt i en anelse vand. Smag til med salt og peber. Læg kødrullerne i saucen og servér.





karakterer:
Opskriften er vist 22127 gange,
og udskrevet 461 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-12-17 19:27:20
Jeg håber da kun det er 100 gram gulerødder