Raclette med mørbrad

Raclette med mørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.gulerødder
2 tsk.sukker
 salt
1 flute
2 fedhvidløg
75 g.smør
600 g.svinemørbrad
 Hvid peber
1 bdt.frisk basilikum
1 dl.hvidvin
100 g.Emmentalerost
1 dl.fløde/yoghurt
2 æggehvider
1 dl.olie
 
Opskrift:
Gulerødderne skrælles, skylles og skæres i 1 cm store tern. 1 spsk. smør smeltes sammen med sukkeret, hvorefter gulerodsstykkerne glaseres i ca 6 min., krydres med salt og anrettes.

Hvidløgene hakkes fint, røres med resten af smørret og smørres på flutene, der er halveret på langs. Flutene lægges sammen igen, skæres i skiver på skrå, og lunes i alufolie. Basilikummen skylles.

Mørbraden skylles, duppes tør, renses for sener, skæres i 1 cm tykke skiver og drysses med friskkværnet peber.

Osten rives og blandes med yoghurten. Æggehvider piskes stive med 1 knsp salt, blandes i osteyoghurten, der stilles på bordet sammen med alle de øvrige ingredienser.

Mørbradstykkerne svitses et øjeblik i de oliesmurte raclettepander, derefter tilsættes henholdsvis 1 basilikumblad, gulerodsstykker, 2 tsk vin og rigeligt med yoghurt, hvorefter det hele grilles. Hvidløgsflute spises til.





karakterer:
Opskriften er vist 39282 gange,
og udskrevet 1319 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu