Fyldt hvidkålshoved

Fyldt hvidkålshoved, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 Hvidkålshoved
125 g.Franskbrød uden skorpe
1 dl.Fløde
3-4 Gulerødder
500 g.Grønærter
2-3 Æg
 Salt
 Peber
20 g.Smør
 
Opskrift:
Kålhovedet udhules (den udhulede kål kan bruges til brunkål) Franskbrødet skæres i skiver, som lægges i blød i så meget fløde, som det kan opsuge. Gulerødderne skæres i skiver, koges og pureres, blandes med franskbrødet. Farsen røres med æggene, resten af fløden, Salt og Peber. Til sidst kommes så mange ærter i, at de kan ligge spredt i farsen. Den fyldes i kålhovedet, som ombindes og koges i letsaltet vand ca 2 timer.

Smeltet eller rørt smør gives til.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Fyldt hvidkål

karakterer:
Opskriften er vist 14817 gange,
og udskrevet 157 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-07-04 21:43:37
Skal der udhules oppefra eller nedefra ? Ombindes hvordan og med hvad ?