Fyldte vandbakkelser med hindbærpuré

Fyldte vandbakkelser med hindbærpuré, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

KagerRet : Kager - Vandbakkelser Wales

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
6 spsk.vand
50 g.smør
5 spsk.hvedemel
0.5 tsk.sukker
1 æg
 
 Hindbærpuré:
200 g.frosne hindbær optøede
2 spsk.sukker
 
 Fyld:
100 g.flødeost naturel i mindre stykker
2 spsk.appelsinsaft friskpresset
1 tsk.sukker
0.5 tsk.appelsinskal fintrevet
 
Opskrift:
Bring vand og smør i kog. Tilsæt mel og sukker. Varm dejen igennem under omrøring til den slipper gryde og ske. Kom dejen i en skål og lad den køle af i ca. 2 min. Pisk ægget let sammen og pisk det i dejen lidt efter lidt. Dejen må ikke være for lind. Form dejen med 2 teskeer til 18 små boller og sæt dem på en plade med bagepapir. Bag vandbakkelserne midt i ovnen. Tag vandbakkelserne af bagepladen og lad dem køle af.

Hindbærpuré:
Pres hindbærrene gennem en sigte. Smag til med sukker. Stil hindbærpuréen tildækket i køleskab i mindst ½ time.

Fyld:
Pisk flødeosten blød med appelsinsaft, tilsæt lidt ad gangen, og pisk til osten er jævn og cremet. Smag til med sukker og appelsinskal.

Ved servering:
Fordel ostefyldet i vandbakkelserne. Anret dem med hindbærpuréen på 6 tallerkner. Bagetid: Ca. 25 min. ved 200 grader





karakterer:
Opskriften er vist 38865 gange,
og udskrevet 793 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-06-27 11:37:55
Prøv med flødeskum og kyskager i stedet for flødeosten. mmmm bliver helt sulten.