Fyldte løg

Fyldte løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 store løg
3 spsk.champignon
2 spsk.rasp eller brødkrumme
2 spsk.hakket persille
6 sorte oliven
 olie
 citronsaft
 
Opskrift:
Løgene pilles og koger i ca. 5 min. De tages op og udhules fra toppen med en ske. Champignonerne renses, skives og svitses i olie. Lidt af løgindmaden tilsættes. Rasp, persille og skivede oliven kommes i, og fyldet puttes i løgene, der stilles i et smurt ildfast fad og dryppes med lidt olie og citron. Bages i ovn i ca. ½ time ved 180 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 14855 gange,
og udskrevet 189 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu