Rødvinsmarineret vildand

Rødvinsmarineret vildand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 gråænder
3-5 æbler
 
 Marinade:
 Rødvin
 Vand
0.5 dl.olie
1 tsk.knust enebær
2 hakkede løg
 Salt
 peber
0.25 tsk.stødt nellike
 Smør / margarine
 
 Sauce:
5 dl.stegesky
 Meljævning
 Sukker
 Fløde
 
Opskrift:
Læg ænderne i 2/3 rødvin og 1/3 vand, til de er dækket. Kom olie og krydderier i marinaden og lad ænderne stå i den - køligt og under pres - i ca. 24 timer. Tør ænderne, inden de brunes på alle sider. Brug den siede marinade som væde under stegningen. Steg under tæt låg og vend ænderne én gang. Stegetid ca. 1 - 1 1/2 time. Jævn skyen og smag til med lidt sukker.

Del hver and i 4 eller 6 stykker.

Garnér med stegte æbler. Fjern kernehus og prik æblerne med en gaffel. Fyld dem med 1 - 2 tsk. ribsgelé og stil dem i et ovnfast fad. Pensel æblerne med smeltet smør og steg dem 20 min., evt. sammen med ænderne.

Serveres med hvide og / eller brunede kartofler og en grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 12741 gange,
og udskrevet 333 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu