Sehriye Corbasi (Fyldig landsuppe)

Sehriye Corbasi (Fyldig landsuppe), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 løg
250 g.champignon
15 g.margarine
250 g.hakket oksekød
400 g.flåede hakkede tomater
5 dl.grøntsagsbouillon
2 tsk.paprika
0.5 tsk.salt
125 g.suppehorn
0.5 rød peber eller grøn peber
1 bdt.persille
 
Opskrift:
Løg og champignon hakkes. Løgene svitses i margarinen i en gryde. Kødet kommes i og svitses med. Champignon, tomater, bouillon, paprika og salt tilsættes. Retten småkoger under låg i 10 min. Suppehorn kommes i, og retten snurrer yderligere 10 min. Hakket peberfrugt og persille tilsættes. Retten koger endnu 2 min.

Tips:

Udtales "SJEHRIJÆ TJORBASE".





karakterer:
Opskriften er vist 14037 gange,
og udskrevet 355 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
prøv eventuelt at finde den originale pasta den staveas. sehriye. kan købes i udenlandske grønthandler

  -   2005-01-01 01:01:01
god fyldig suppe, prøv med lidt tyrkisk yoghurt, en lille ske på kanten af tallerkenen. hvis yoghurten er lidt for tyk så tilsæt lidt koldt vand og rør rundt

  -   2005-01-01 01:01:01
det er en god suppe med masse god indhold.. tjebab

  -   2005-01-01 01:01:01
God suppe - men kan godt bruge et ekstra lille pift, f.eks. mere paprika eller jalapeneos/chilli der kan tilføjes sammen med kødet!

  -   2005-01-01 01:01:01
den er bare rigtig god, prøv også at tilsætte tandoori india spice krydderi fra santa maria