Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Grydestegt kalveklump med brøndkarsecreme

Antal: 4 Portioner

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød

KalveklumpIndsendt :


Ingredienser:
800 g.kalveklump uden fedt og sener
800 g.blandede små løg (nye løg rødløg/alm. løg med top skalotteløg hvidløg)
1 bdt.brøndkarse
 salt
 peber
2 dl.vand eller bouillon
100 g.smør
 


Opskrift:

Tag kødet ud af køleskabet i god tid. Bind stegen, så den får en ordentlig facon. Brun den af i en gryde. Tag den op. Kom pillede, hele eller delte løg i gryden (tag toppen fra), krydr med salt og peber. Lad løgene braisere nogle minutter til de bliver gyldne og let bløde. Kom æbleeddike ved og lad det koge et par minutter. Kom kød og evt. kødsaft tilbage i gryden, kom vand ved, låg på og lad stegen smisimre ca. 30 minutter på blusset eller færdigsteg den i ovnen ca. 30 min. til den er rosa. Lad den trække 15 minutter, inden den skæres for. Imens sigtes væden fra gryden over i blenderen og blendes med smør og brøndkarse. Kom saucen i en anden gryde, smag til med salt og peber. Kom løgene tilbage i gryden, hak løgtoppene og kom dem ved. Varm blandingen igennem. Giv begge dele til stegen. Giv brød og andre grøntsager til efter lyst.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10096 gange,
og udskrevet 144 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu