Chili-rejer

Chili-rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Thailand

ThailandIndsendt af : Louise

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
450 g.rejer (af eget valg)
4 spsk.rød karrypasta
2 spsk.revet ingefær
2 spsk.sesamolie (eller anden olie)
 
Opskrift:
Alle ingredienserne blandes sammen i en skål og trækker i 15 min. Steges på en meget varm pande (gerne grill-pande) og serveres rygende varme med et stykke groft brød og en lille let salat af rucola.

Tips:

Hvis man ikke er til stærk mad, så spar på karrypastaen.





karakterer:
Opskriften er vist 34510 gange,
og udskrevet 759 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-02-09 16:13:06
man laver pandekager på en pande!"

  -   2010-03-04 15:48:34
der er heller ingen æbler i æbelskive. pandekager er heller ik lavet af en pande

  -   2010-01-04 11:46:34
chillien er i den røde karry pasta

  -   2009-08-07 15:52:07
Hvad med chili?!!

  -   2008-04-15 16:26:25
Chili rejer uden Chili?

  -   2007-02-19 21:21:03
Der er jo ingen chilli i!