Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Ananas konfekt

Antal: 1 Portioner

Ret : Slik

Hovedingrediens : Frugt

AnanasKilde : Team Tøs

Indsendt :


Ingredienser:
1 ds.ananas ringe
100 g.sukker
1 stjerneanis
 evt.2 spsk. Pernod
100 g.blød nougat
250 g.marcipan
200 g.overtrækschokolade
 


Opskrift:

Saft, sukker, stjerneanis og evt pernod varmes op indtil sukkeret er opløst. Ananasringene lægges i, og det hele køler 24 timer.

1 bagerist dækkes med bagepapir og ananasringene fordeles herpå. Tør i ovnen ved 50°C i 10-12 timer. Del ringene i 4 stykker.

Smelt nougat'en og smør det på ananasstykkerne. Rul marcipanen tyndt ud og pak ananasstykkerne ind i marcipan. Overtræk med chokolade. Lad konfekten tørre køligt uden træk



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14804 gange,
og udskrevet 149 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu