Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Sot Chua Ngot (sursød sovs)

Antal: 1 Portion

Ret : Saucer

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter

EddikeOprindelsesland : Vietnam - Vietnamesisk - Vietnamesiske

Indsendt :





Ingredienser:
3 finthakkede hvidløg
1 spsk.sesamolie
2 spsk.skalotteløg i skiver
1 gulerod i tern
1 grøn peberfrugt i tern
1 rød chili i tern
1 spsk.sukker
 salt
 peber
1 tsk.tomatsauce (eller ¼ tsk tomatpuré)
2 spsk.lagereddike
1 spsk.maizena, udrørt i lidt vand


Opskrift:

Sautér hvidløg gyldent i olie. Tilsæt frisk og syltet skalotteløg, gulerod, peberfrugt, chili og sukker, samt salt og peber. Fortsæt stegningen og tilsæt tomatsaucen og eddike. Lad det hele koge op og rør maizena i. Skru ned og lad det simre ca. 1 minut under omrøring.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 14564 gange,
og udskrevet 440 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Sot Chua Ngot (sursød sovs)

Nanny  -  2012-02-10 11:35:59
Hvordan kan det blive en sovs - hvorfor er det nødvendigt med Maizena i, når den eneste flydende ingrediens er 2 spsk. lagereddike ???? og jo, jeg har set at der står Maizena, udrørt i lidt vand, men det er jo blot for at få Maizenaen gjort flydende