Vinterfarsbrød

Vinterfarsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : P. Andersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket skinkekød med højst 12% fedt
1 porre (ca. 150 g)
2 gulerødder (ca. 150 g)
0.5 dl.havregryn
1.5-2 dl.mælk
1 æg
0.5 tsk.tørret timian
1.5 tsk.salt
0.25 tsk.peber
 
Opskrift:
Porren renses og skæres i tynde skiver. Gulerødderne skrælles og rives groft. Porren og gulerødderne koges 3-5 min. i letsaltet vand. Havregrynene udblødes i 1 dl mælk. Resten af ingredienserne til farsen røres i de udblødte havregryn sammen med porren og gulerødderne. Resten af mælken røres i, til farsen har en passende konsistens. Farsen fyldes i en smurt bageform ved 200 grader i ca. 1 time på nederste rille.

Tips:

Farsbrødet serveres 1. dag varmt fx. med ovnsteget kartofler og råkost. 2. dag er farsbrødet lækkerk kolt fx med varm pastasalat. Farsbrødet er også velegnet som pålæg.





karakterer:
Opskriften er vist 16618 gange,
og udskrevet 481 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu