Leberknödelsuppe

Leberknödelsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Oprindelsesland : Tyskland

TysklandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.flute i skiver
2.5 dl.mælk
1 æg
1 løg
100 g.smør
250 g.kalvelever
 salt
 peber
 merian efter smag (helst 2 tsk)
 rasp
 citronskal fra en halv citron
 
 oksesuppe
 purløg
 
Opskrift:
Leveren hakkes eller moses fint, løget svitses i smør. Brødet overhældes med mælk, løg og lever og krydderier tilsættes, der røres meget forsigtig. Eventuelt tilsættes rasp.

Der trilles små Knödel (ca. 4 cm diameter), som koges meget forsigtig og sagte i saltvand. Det hele smager særlig godt, hvis Leberknödel koges i selve suppen, men, det er lidt farligt. Knödel kan falde fra hinanden, det sker for den bedste kok og den bedste husmor.

Til Leberknödelsuppe bruges der en fin, meget kraftig oksekødssuppe. Suppen serveres med 1 Knödel per person og uden suppeurter, men med en stor håndfuld purløg.





karakterer:
Opskriften er vist 17370 gange,
og udskrevet 232 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-08-29 14:42:05
Kan knödel fryses, når de er kogt? Leberknödel smager helt fantastisk, og det samme gør alm. knödel lavet af kartofler. Enhver restaurant i Bayern - med respekt for sig selv - har retten på suppekortet!

  -   2008-01-05 15:41:43
er det noget man tør prøve? hverken min forlovede eller jeg kan lide lever, men jeg kan godt lide at eksperiementere med maden... det er bare bedst, når det ender godt og kommer til at smage godt... men jeg ved ikke rigtigt om det her er noget, jeg tør begive mig ud i... vil meget gerne se flere kommentarer før jeg måske vil prøve denne ret...

  -   2007-03-11 23:06:33
Super suppe! Leveren giver en fantastisk afbalanceret syrlighed som komplementerer groft brød helt fantastsik