Laksepandekage

Laksepandekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.laksefilet
3 tsk.salt
2 æg
4 spsk.kartoffel- eller hvedemel
3-4 dl.piskefløde
4 spsk.kapers
2 store finthakkede rødløg (evt. forårsløg)
60 g.smør (klaret) til stegning
 Maldonsalt
 peber
 
Opskrift:
Kødet gås efter for ben og hakkes groft med kniv (skær i lange strimler, der efter i bittesmå firkanter på tværs - og hak derefter).
Rør (evt. i maskine) kødet med salt (for at gøre det sejt) - længe!
Æg røres i til farsen er glat. Melet opløses (piskes) i fløden og røres i farsen, der smages til med salt og peber Rør kapers, løg og så meget af resten af mælken i at farsen stadig er fast Lad gerne farsen hvile 1 time.

Steg halvdelen af farsen i en 20-cm pande ca. 7-8 min ved middelvarme på hver side (steg derefter den anden halvdel)

Serveres med kartofler (eller rugbrød) og remoulade.





karakterer:
Opskriften er vist 15020 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu