Kogt alk

Kogt alk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Alke

Oprindelsesland : Grønland

GrønlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 alk
 vand
 salt
 
 karrysauce:
 alkesuppe
 sødmælk
 karry
 
Opskrift:
Når de først har vænnet dem til at spise alk, kan de slet ikke nænne at flå alken, når de vil have den som kogt. Pluk den og rens den.

Kom den i letsaltet kogende vand og lad den koge i 2 timer.

Server den med løse ris og karrysauce lavet af lidt alkesuppe og lidt mælk.





karakterer:
Opskriften er vist 11170 gange,
og udskrevet 125 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu