Alkesuppe med melboller

Alkesuppe med melboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Alke

Oprindelsesland : Grønland

GrønlandIndsendt :     

Ingredienser:
1 Alk (eller terne eller en lille and)
2 løg
2 kartofler
 salt
 Melboller (færdiglavede)
 
Opskrift:
En fugl - det kan være en alk, en terne eller en lille and koges i en time med et par løg, et par kartofler og salt.

Fuglen parteres og spises med fingrene. Suppen spises til.

Man kan jævne suppen lidt, eller lade være.

Man kan spise melboller til, der er kogt i suppen. Det smager godt med rosiner i melbollerne.





karakterer:
Opskriften er vist 23784 gange,
og udskrevet 196 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (52 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-02-08 20:06:14
I stedet for melboller bruger jeg grødris. Det har jeg lært af de gamle grønlændere. Mange undvære kartofler men det gør jeg ikke. På grønlandsk hedder retten Appat suaasat. Appat = alk / Suaasat = suppe