Pumpkin Pie Muffins

Pumpkin Pie Muffins, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

Kager i formRet : Kager i form - Muffins

Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar

HøjtidHalloween

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Signe

Indsendt :      Red :
Pumpkin Pie Muffins, billede 4 Pumpkin Pie Muffins, billede 1 Pumpkin Pie Muffins, billede 2 Pumpkin Pie Muffins, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Fyld:
200 g.flødeost
1 æg
1 tsk.vaniljeessens
3 spsk.farin
3-5 spsk.hvedemel
 
 Topping:
3 spsk.hvedemel
3 spsk.sukker
1 tsk.salt
1 spsk.kanel
1.5 dl.hakkede pekannødder
40 g.smør
 
 Dej:
300 g.hvedemel
3 spsk.sukker
2-3 tsk.bagepulver
1 spsk.kanel
1 tsk.salt
1 tsk.Muskatnød, friskrevet
2 æg
3.5 dl.græskarmos
0.5 dl.olie
3 tsk.vaniljeessens
 
Opskrift:
Fyld:
Rør flødeosten blød og tilsæt æg, vanille, farin og rør det jævnt. Tilsæt mel så konsistensen bliver cremet. Stil til side.

Topping:
Bland mel, sukker, salt, kanel og nødder. Tilsæt smør og lav det smuldret. Stil til side.

Dej:
Sigt mel, sukker, bagepulver, kanel, salt og reven muskatnød sammen. Lav en fordybning i midten og kom æg, græskarmos, olie og vanilje i. Rør til blandingen er blød.

Kom dejen i muffinsforme så de er halvt fyldte. Kom så 1 spsk. af fyldet i midten af dejen og drys topping på. Bag i ca. 20-25 min. ved 195 grader C. alm. ovn.

Tips:

Græskarmosen kan laves ved at koge ca. 200 g græskarkød sammen med en deciliter sukker, en stykke hel kanel, lidt vanilje, reven skal af en halv citron og saften af den hele samt evt. et halvt æble. Efter 15-20 minutter er græskarkødet helt blødt og det hele blendes (husk at fjerne hele stykker kanel inden) eller moses med en ske.





karakterer:
Opskriften er vist 32452 gange,
og udskrevet 487 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-10-27 15:18:53
Disse muffins er helt vidunderlige, meningen med livet -simpelthen :o)