Tykke pandekager fra ærø

Tykke pandekager fra ærø, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 æg
500 g.hvedemel
1 pk.gær
4.5-5 dl.mælk
 Raffinol
 
Opskrift:
Mel, æggeblommer røres sammen med mælk. Gæren tilsættes. De stivpiskede hvider vendes i dejen. Dejen skal være tyk. Hæver i 1/2 time. Bages i raffinol eller lignende.

Betragtes som en hovedret. Serveres varme med stikkelsbærkompot, æblegrød, sirup eller syltetøj. Serveres også kolde til kaffebordet.

Tips:

Pandekagerne serveres typisk om sommeren. Enkelte ærøboer tilsætter flæsketerninger.





karakterer:
Opskriften er vist 14948 gange,
og udskrevet 248 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-01-13 15:38:31
Kan også bages i palmin.

  -   2008-03-20 12:28:54
de skal nu helst steges i halvt fedt og halvt margarine, så bliver de dejligt sprøde. Hilsen en der kommer fra ærø

  -   2006-12-16 12:53:55
svinefedt og husk kardamommen

  -   2005-01-01 01:01:01
de skal helst bages i svine fedt