Sønderjysk stang

Sønderjysk stang, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Stang

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.margarine
300 g.hvedemel
50 g.gær
4 spsk.sukker
2 æg
 
 Fyld:
50 g.margarine
50 g.sukker
 Vaniljesukker eller citronskal og rosiner eller knuste makroner
 
Opskrift:
margarine og mel smuldres. Gæren opløses med sukkeret og æggene blandes i. Det hele blandes og æltes. Kan stilles til hævning fra 10 minutter til 18 timer. Rulles ud til en aflang plade. Fyldet fordeles hen midt ad. Dejen lægges ind over fyldet fra begge sider. Pensles med sammenpisket æg og drysses med perlesukker og hakkede mandler eller nøddekerner. Bages ved 225 grader i 16 minutter





karakterer:
Opskriften er vist 15363 gange,
og udskrevet 277 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu