Sønderjydsk hvidkål

Sønderjydsk hvidkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 hvidkål
2.5 dl.piskefløde
60 g.smør
1 spsk.hvedemel
 Muskatnød, friskrevet
 salt
 peber
 
Opskrift:
Del kålen i kvarte, fjern stokken og skær kålen i grove strimler. Den dampes mør i letsaltet vand ca. 10 min og lægges i en si. Når kålen har dryppet af, køres den igennem kødhakkeren og kommes i gryden. Tilsæt smør, hvedemel og fløde og lad det koge igennem. Smag til med lidt reven muskat og salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 16253 gange,
og udskrevet 324 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-11-01 10:09:12
Husk at vride en stor del af væsken ud af den hakkede kål, inden den kommes i gryden. Ellers bliver den for tynd.