Bornholmer salat

Bornholmer salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
1 røget makrel
4 æg
4-5 spsk.mayonnaise
1 mellemstort løg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kog æggene 10 minutter, køl dem af og pil dem. makrellen befries for ben og moses i en skål sammen med mayonnaisen. Løget hakkes fint og kommes i. Æggene hakkes fint og blandes i og det smages til med salt og peber.

Fyldet er utrolig fint at bruge i sandwich, men også godt til alt andet brød. ( rugbrød osv. )





karakterer:
Opskriften er vist 36031 gange,
og udskrevet 271 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-09-20 22:42:34
Dejlig salat, jeg snitter dog nogle radiser, og pynter med finthakket purløg

  -   2011-04-23 09:27:41
Der mangler radiser