Tykke pandekager med revlsben a la Lyø

Tykke pandekager med revlsben a la Lyø, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svineribben

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
1200 g.Ribbensteg uden ben
20 Santa Maria Hvedetortillas 8
 Sirup
 Smør
 
Opskrift:
Kog ribbenstegen i 50 min. Tag benene fra. Stykket skæres i skiver, brunes let på panden. Fold tortillaerne med en stegt skive kød og læg dem lagvis i en bakke. Pensles med smeltet fedtstof og varmes ved 160° i ca. 20 min.

Serveres maskeret med sirup.

Tips:

Det var omkring århundredeskiftet den fineste form for pandekager på Lyø.





karakterer:
Opskriften er vist 8422 gange,
og udskrevet 111 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu