Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Hindbærsnitter III

Antal:
stk. 12 stk.
Ret : Kager

Hovedingrediens : Mel

HvedemelOprindelsesland : Danmark - Dansk - Danske

Indsendt af : bodygirl

Indsendt :

Hindbærsnitter III, billede 4 Hindbærsnitter III, billede 1 Hindbærsnitter III, billede 2 Hindbærsnitter III, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
    1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Hindbærmarmelade 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
  Glasur: 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
3 spsk. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
  Pynt: 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Krymmel
   


Opskrift:

Sukker, mel og margarine ældes godt sammen. Derefter skal det rulles ud i 4 tynde (ikke for tynde) stykker. To af delene ligges på en bageplade, med bagepapir på, og så kommes hindbær marmeladen på. Og til sidst kommes de to sidste stykker dej oven på.

Så skal de ind i en 225 grader C. alm. ovn, og bages i ca. 10-15 minutter. De skal være lyse brune ovenpå.

Når de så er kommet ud af ovnen og kølet af, så kommes der glasur og krymmel på.

Tips:

De er meget lette at lave og det tager ikke særlig lang tid. God fornøjelse og velbekomme.

P.S.
De smager faktisk meget bedre end dem man kan købe i butikkerne og så er de meget billigere at lave. En portion som denne koster ca. 10.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (203 stemmer)

Opskriften er vist 259055 gange,
og udskrevet 6249 gange.


Energi:
KJ total 16444 (3915 kcal)
KJ pr. stk. 1370 (326 kcal)
Vægt ialt 945 gram
Vægt pr. stk. 78 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1740 KJ (414 kcal)
Protein 3.2 gram
Fedt 17.8 gram
Kulhydrat 61.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Søren riis  -  2017-04-21 14:25:09
Kanon dejlige kager,, jeg bager kagen først så den er gylden brun,, ud og køler og så samler jeg den med marmelade,, kommer mel på min rulle så kører det faktisk fint,, nu skal jeg igang med potion 100 for de er alle vilde med den her,, rigtig god weekend til jer alle o

  -  2017-02-15 13:22:38
Hvordan regner I prisen ud til ca. 10 kr. ? Smørret alene koster mere !!!! Hilsen en forvirret

-  -  2016-11-02 16:36:32
Dejen var svær at have med at gøre men jeg satte den i køleskabet i cirka 20-30 minutter.👍🏻😄 PS ville anbefale en bedre opskrift, og kom også lidt mere mel i dejen.

Tobias  -  2016-07-18 22:02:57
Strøget direkte ind som den dårligste kage jeg nogensinde har bagt! Dejen var meget svær at arbejde med og da jeg bagte dem havnede alt marmeladen i bunden af ovnen i stedet for mellem kiksene - øv :(

Lisbeth  -  2016-07-08 07:54:08
Kan man fryse hindbærsnitterne ?

Bageren   -  2016-05-03 16:31:57
Jeres dej problemer sker fordi at man normalt bruger linsedej ! Flormelis , fedstof i form a smør/margarine og mel .

Inger   -  2016-04-26 15:17:47
Jeg synes at det giver noget bedre kager hvis man lige bager alle bundene i ca. 8 min v. 200 c., lader dem køle lidt af, kommer Marmeladen på de nederste bunde, klapper de øverste på og bager dem yderligere til de er fine og gyldne (ikke mørke). Ved at komme Marmeladen på de helt ubagte bunde får de en lidt for ubagt konsistens efter min mening

  -  2015-06-24 21:45:38
For at dejen ikke skal skille skal den nedkøles

Mathias Lindberg  -  2015-06-11 21:59:50
Du har glemt at tilsætte en form for væske til opskriften. Til dem som er forvirret, kan i bruge et æg, mælk eller vand. Det er populært at bruge æg, men jeg bruger bare mælk. Man kan bruge vand hvis man ikke kan bruge mælk.

Birte  -  2015-06-05 10:17:20
Den skiller og ikke til at arbejde med. Hvad gør jeg forkert?

  -  2015-06-02 15:49:12
De er rigtig gode

Tykke  -  2015-05-17 17:33:03
Smager fantastisk!!! Er der nogen som har et godt råd til at opvevare dem, så de ikke bliver bløde dagen efter????

Børge  -  2015-04-04 11:28:27
Forfærdelig dej at arbejde med, den skilte sig hele tiden af og klistrede til kage rullen. Jeg kåre denne dej til året tålmodigheds test!

  -  2014-10-16 10:46:42
Skal de skæres i snitter med det samme, når de kommer ud - eller når de er kolde?

Tommerup  -  2014-04-16 17:57:59
Prøv at tilsætte kornene fra en halv stang vanille, et æg, så bliver det en lækker dej. En halv time på køl inden dejen rulles ud, så går det som en leg.

Tullen   -  2013-07-31 10:12:15
Suuuuuper god opskrift!! Simpelthen SÅ nemt! Jeg gjorde det at jeg piskede smør og sukker, og som kom jeg mel i, og istedet for at ælte melet sammen med det andet så piskede jeg det.. da det så ud til at være fint, tog jeg dejen op lavede en kugle med den. Og så bare mellem to stykker bagepapir og rulle den flad og firkantet med kagerullen.. Vildt effektivt! Og så slipper man helt for at dejen smuldrer :-)

johanne  -  2013-01-14 15:53:34
dejen henger slet ikke sammen har lige taget det ud af ovnen (det er kølet af) og det smuldre så snart man rør det :( øøøøv mine hindbærsnitter er døde :,8

Hc.Greve  -  2012-11-11 19:28:08
Det ser fantastisk lækkert ud, men nu er ikke så stor fan af hindbær, kan man ikke komme en anden marmelade i, selfølig dem uden store bær....

Eje  -  2012-06-27 20:39:58
Kan man godt lave denne her uden drys? Børn på 9 år kan godt lave den her

Eje  -  2012-06-27 17:34:49
Kan man godt lave denne her uden drys? Børn på 9 år kan godt lave den her

Dorte  -  2012-05-10 14:11:25
Første gang jeg har bagt hindbærsnitter og de lykkedes. Er fantastiske gode, smager som jeg husker fra bageren. Jeg lavede dobbelt portion, tilsatte et helt æg og 2 spsk. kold vand, lagde dejen i en plastpose og i køleskabet et par timer, dejen var meget nem at udrulle og arbejde med, på et meldrysset bord.

Lone  -  2012-02-02 11:23:54
Jeg kommer et æg i og dejen smuldrer ikke. De er en kæmpe succes her i huset og vi har bagt dem tit :o)

Lærke  -  2012-01-26 17:54:41
Ikke den bedste opskrift jeg har prøvet, men nem at lave. Mine blev desværre meget tørre

xo xo'mor!  -  2011-10-27 13:33:15
mh,mh,mmh! det er bar' guffeluffe det der.(-; De er SUPER gode, og himmelske!

smukke mig  -  2011-05-05 16:49:41
man kan faktisk putte noget andet i end hindbær fx.nougat og solbær

Tøserne  -  2011-05-03 14:01:14
Vi skal til at bage dem nu - de har bare at være gode!!!!!!!! >:(

Marolle  -  2011-05-01 09:32:07
De er meget velegnede til frysning. Bare frys dem ned uden glasur, så er de nemme at tage op og komme glasur på, hvis der kommer uventede gæster. Det tager ca. 20 min. for dem at tø uden for køleskabet, hvis de lægges i et lag.

Pigen på 11 år  -  2011-03-24 13:58:02
De er TOTAL gode jeg synes kun at den var lidt svær første gang men så prøvede jeg igen så blev de som jeg ville have det

  -  2011-03-14 15:15:42
Vi er tre super seje piger, som lige har bagt dem!! Og vi synes at det var en´syyyyyyyyyyyyyyyyygt mega nice let opskrift,nu håber vi de smager godt! put lidt mælk i dejen så den hænger bedre sammen<11 ANBEFALES(let at lave) De var mega gode. :)

kathrine  -  2011-02-08 16:13:23
hvordan er de dagen efter?? kan de holde sig natten over hvis man feks vil bruge dem til et morgenmadsbord?

safira9800  -  2010-11-24 01:48:32
jeg synes ikke dejen var så svær at arbejde med, men jeg hældte også lidt mælk i og lod den stå 30 min på køl. Til gengæld kan jeg på ingen mpde få 12 hindbærsnitter ud af denne portion, ikke hvis de skal være den størrelse man køber ved bageren. Er det bare mig? Er spændt på at smage dem, de ser gode ud, er i ovnen lige nu.

frkallimac  -  2010-09-23 13:59:13
Hindbærsnitterne smager dejligt og er nemme at lave! eneste "minus" er (synes jeg) at selve dejen er lidt for småkageagtig.. Da det er en smørdej, lad dejen stå i køleskabet til den er kold (ca. en halv til en hel time) så er dejen meget lettere at rulle ud!

Denfedebager  -  2010-09-13 15:41:13
blev lidt brændt og sååen men smager OK :D

Chriss  -  2010-07-31 03:17:36
De smager vildt godt, men rul dejen ud mellen to stykker bagepapir. Gør det også nemmere at få dem på bagepladen :D

Nicklas  -  2010-07-21 15:12:12
Man skal bare bruge 2 stykker bagepapir og rulle dem ud imellem, det gør det meget nemmere og så går det ikke i stykker hele tiden :-D De kan anbefales og prøve. DE ER GOE!

  -  2010-07-18 18:00:08
Har lige lavet dem.. dejen?? Er det meningen den er så svær at få til at hænge sammen..? Nå men alligevel, mums mums, glæder mig til at smage :D

Heidi  -  2010-05-26 14:50:32
De er bare SÅ gode :)' Men de bliver ret tørre, og kanon svær at rulle ud. Så jeg tilføjede lidt vand, det gjorde det lidt bedere, da jeg ikke havde mælk. ...De skal klart prøves at laves igen :)

Trine  -  2010-05-24 19:08:28
De blev rigtige lækre, og nemme at lave, meget bedre end bagerens..

Christian  -  2010-05-16 10:41:03
Synes nu at de falder meget let fra hinanden når man skal lægge dem sammen. Det er helt klart et minus. - men dækker man det med glasur, er gæsterne tilfredse ;-)

joy  -  2010-03-20 21:59:29
Har lige sat rester af en såkaldt dej i ovnen, for den gik fuldstændig fra hinanden, da jeg lagde toppen på. Ikke særlig vellykket :-(

Hihihi.  -  2010-02-22 14:49:28
Man kan sagtens putte et æg i, det skader overhovedet ikke og gør det nemmere at ælte dejen. :-)

Poul Krebs  -  2010-01-08 10:58:00
Hold da helt fest og ferie, hvor er de bare gode! Jeg fik helt lyst til at skrive nye sange da jeg smagte dem. Jeg har allerede skrevet en, den hedder: Den himmelske mundfuld. Hilsen jeres Poul

Hindbærsnitter mums  -  2009-12-15 11:55:45
JEG ELSKER BARE HINDBÆRSNITTER (L)

Ida  -  2009-09-25 12:17:49
Hvor er jeg glad for at have fundet denne lækre og enkle opskrift på hindbærsnitter. Man har altid det der skal i og man kan huske opskriften i hovedt. Det smager super godt og hvor føler man sig rig når man står med en hel pladefuld og man ved at bageren tager 14 kr for en enkel snitte ;-) Dejen er ikke svære end andre mørdeje, så en smule væske så samler det sig.

mmm hindbærsnitter;D  -  2009-09-03 16:30:00
du har ret de er lige så gode som dem man kan købe! jeg elsker de hindbærsnitter mmm;)

anonym  -  2009-07-10 15:54:25
de smager rigtig godt og de er meget nemme at lave. det går meget hurtigt med at lave dem

Malene23  -  2009-06-16 20:45:51
De er vildt gode :) Dejlig sprøde, mmmmm :) De er helt klart bedre end bagerens!!

Maria  -  2009-04-19 12:03:12
Dét er nogen fantastiske hindbærsnitter:O) De er nemme at lave, tilføjede en æggeblomme og lidt mælk fra start som der var nogle andre der foreslog.

Per  -  2009-04-04 14:14:53
Vi rullede dejen ud i et stykke på bagepapir, skar dejen i 4 strimler og lagde marmelade på de to midterste, på den måde kunne vi bruge bagepapiret til at løfte dejen over.

stine  -  2008-10-20 15:35:38
de er virkelig lette og lave og de smager meget bedre ind dem man køber :) super opskrift:) skulle virkelig prøves :)

Joy  -  2008-10-12 17:23:35
jeg har lavet disse hindbærsnitter mange gange, vis man putter en ægeblomme i bliver dejen nemere at samle...

Den seje  -  2008-10-07 14:30:19
Wow de smager helt vildt godt, det er dog lidt svært at lave dem, p.g.a. at de smuldre

Sophie  -  2008-09-11 20:30:56
Rigtig lækre og nemme at lave. Tilføjede lidt mælk fra starten så dejen var nem at arbejde med. Kan absolut anbefales!

benthe  -  2008-08-11 13:58:26
Til dem der har svært ved og arbejde med dejen, kan det anbefales og tilsætte en æggeblomme, så går det meget nemmere. Det er klart den bedste opskrift her på sitet.

Question:  -  2008-04-22 13:51:16
skal man ikke bruge brændfast marmelade? :S

Sarah i Cape Town  -  2008-01-04 16:27:05
Lige den opskrift jeg her gået og ledt efter, mormors....! Tak

sukkergrisen  -  2007-07-20 23:11:32
de var rigtig gode... men tilføj noget mælk, så er dej let at lege med:-)

simon og eva  -  2007-02-04 12:11:38
mums... super lækker (lækker, lækker, lækker)

niels  -  0000-00-00 00:00:00
dejlige nemme at lave smager dejlige.

signe  -  0000-00-00 00:00:00
den var rigtig god og lækker

Nam Nam  -  0000-00-00 00:00:00
Super gode snitter. Kan også anbefale en lille smule mælk, det gør dejen mere smidig. Er hurtige at lave og er allerede ret populære her.

Julie og Charlotte  -  0000-00-00 00:00:00
De er rigtig go'e.. Dejen kan drille. Men prøv lidt mælk. Vi har ca. lavet dem 5 gange sammen og skal lave nogle igen, igen.. :)

Jens Oluf  -  0000-00-00 00:00:00
De er lette at lave. Opskriften let at huske. Enkelt, ganske enkelt.

Rikke  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg er nu ikke særlig imponeret. Dejen var meget svær at arbejde med. De smager godt nok, men man skal godt nok væbne sig med tålmodighed for et godt resultat.

Katja  -  0000-00-00 00:00:00
De er virkelig gode. Dejen smuldrer lidt, men det er helt klart den bedste opskrift det her. De smager godt og de er sprøde. Det tager ikke så lang tid at lave dem.

mums  -  0000-00-00 00:00:00
hvis dejen smulrer så put ET PAR dråber vand i. så bliver dejen til at arbejde med

Rikke  -  0000-00-00 00:00:00
- De smager vidunderligt, dog havde jeg problemer med dejen, det var et stort smuldre, jeg fik dog dejen fast - så den var bedre at arbejde med. Hvad er det der gør at dejen smuldre??

irene  -  0000-00-00 00:00:00
gode og sprøde. Bedre end bagerens. Bag dobbelt portion med det samme! En portion giver 10 - 12 stykker. Rul ud med kartoffelmel, - eller mellem 2 stykker bagepapir.

hmmmmm...  -  0000-00-00 00:00:00
De er da go'e nok

den lækre sulnte  -  0000-00-00 00:00:00
de er virke lige lækre og er lige til den søde tand....! det er lidt svært at ældte det sammen men kan godt laves af i 12 år alderen