Sauce Créme Garli

Sauce Créme Garli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Holz

Indsendt :     

Ingredienser:
6 gulerødder
1 squash
1-2 fedhvidløg (kan udelades)
1 bægerflødeost naturel 200-250 gr.
5 dl.fløde
1 dl.mælk
 lidt margarine til at stege i
 salt
 peber
 
Opskrift:
Snit grøntsagerne i passende små stykker. Svits dem i lidt margarine. Pres hvidløget og tilsæt. Fløde flødeost og mælk Tilsættes under omrøring. lad saucen småsimrer 10-15 minutter, uden at den brænder på og smag til med salt og peber.

Tips:

Saucen behøver ingen jævning da fløden gør den lækker i konsistensen. Der er ALDRIG nok af denne sauce så jeg anbefaler at hvis man ikke er bange for kalorierne, at man laver dobbelt portion.

Er god til alle former for kød. Jeg serverer den gerne til rødt kød og ovnbagte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 7652 gange,
og udskrevet 136 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu