Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Den gode muslingenatmad

Antal:

Ret : Natmad

Hovedingrediens : Muslinger

Diverse muslingerIndsendt :




Ingredienser:
2 spsk.hakket løg
1 spsk.olie
4 ansjosfileter
1 spsk.kapers
1 dåsetomater, letknuste
 peber
 lidt frisk eller tørret estragon
425 g.muslinger i vand
 


Opskrift:

Løget letsteger gylden i den varme olie, heri de hakkede ansjosfileter og kapers… varmes i nogle minutter, inde tomatsovsen blandes i, evt. gerne med lidt hvidløg, peber og estragon. Varmes og står parat lige til, at muslingerne uden væde, blandes i. Smages til. Serveres på ristet brød, smurt med smør og kan evt. pyntes med klippet dild. Får De ikke anvendelse for suppen fra muslingerne, så husk at den kan fryses ned i dobbelte fryseposer, og være fin at anvende til f.eks. perlefiskernes muslingesuppe en anden gang.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 19224 gange,
og udskrevet 184 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Den gode muslingenatmad

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu