Figen tærte

Figen tærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Figner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.butterdej
16 friske figner
50 g.mandelmel
1 æg
2 spsk.honning (feks. akacie)
1 dl.sirup (lavet af lige dele vand og rørsukker)
 
Opskrift:
Rul dejen ud på en melet bordplade og beklæd en smurt, melet tærteform med den. Prik med en gaffel og sæt den i køleskabet i ca. 20 minutter. Æg og honning piskes til let og luftig konsistens. Rør mandelmelet i og fordel cremen på tærtebunden. Fignerne ordnes (skylles og tørres), halver dem og læg dem ved siden af hinanden med kød siden opad, hæld rørsukkersirup over og bag tærten ved 180 i 20 minutter til ½ time.

Tips:

serveres lun med creme fraice.





karakterer:
Opskriften er vist 18508 gange,
og udskrevet 358 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu