Enebær snaps

Enebær snaps, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kryddersnaps (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Snaps

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 enebær
 snaps
 
Opskrift:
De matte, blåsorte bær høstes i september/oktober. Bærrene skylles og tørres et par dage i skyggen.

Stødes let i en morter og overhældes med snaps. Sies efter 1-2 uger og lagres i 2-4 måneder. I lagringsperioden bliver væsken klar.

Hæld koncentratet på en ny flaske. Enebærsnaps skal rystes inden den fortyndes med alkohol, idet eneolien kan lægge sig på overfladen.





karakterer:
Opskriften er vist 24450 gange,
og udskrevet 258 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-01-10 13:48:26
jeg synes det er en meget god krydderbjesk, noget speciel smag en enebær snaps skal omrystes før brug, må ikke filtreres gennem kaffefilter, da det holder den gode smag tilbage.