Svampepickles

Svampepickles, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Pickles

Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Til 250 g. svampe: champignon shiitake bøgehatte små østershatte kantarel eller pigsvamp
 
200 g.perleløg eller skalotteløg
 
 Lage:
2.5 dl.estragoneddike
2.5 dl.hvidvinseddike
3 tørrede røde chilier
2 laurbærblade
1 kvistrosmarin eller timian
1 spsk.hel koriander
1 tsk.hel sort peber
3 spsk.sukker evt. mere
0.5 tsk.salt
 evt.1 spsk. tørrede tranebær
 
Opskrift:
Skær svampene i halve, eller kvarte hvis de er meget store. Tag skallen af løgene og lad dem forblive hele Bland alle ingredienserne til lagen i en gryde og kog det op. Læg svampe og løg i, læg låg på og lad det simre i ca. 30 min. Rør i gryden af og til, og hold øje med at den ikke koger tør. Hvis der tilsættes mere eddike skal sukkermængden også justereres. Hæld de varme svamp og løg op i en bredhalset krukke eller glas og luk den til mens lagen er varm. Kan opbevares i køleskab i op til 1 måned.

Tips:

Ønsker man en tyk lage til pickles kan den jævnes med 1 spsk. Maizena udrørt i lidt vand. Lagen skal herefter koge et øjeblik til den jævner.





karakterer:
Opskriften er vist 13736 gange,
og udskrevet 250 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu