Paradisæblesnaps - Paradisæble snaps

Paradisæblesnaps - Paradisæble snaps, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kryddersnaps (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Vodka

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
20 paradisæbler
3.5 dl.vodka
 
Opskrift:
20 frosne æbler halveres og tilsættes 3.5 dl vodka. Trækketid 2 måneder. Filtreres. Om snapsen skal fortyndes er nok individuelt. Jeg fortynder ikke mere end højst 1:1.

Husk at æblerne skal tø op i snapsen. Høst endelig rigeligt med æbler og gem dem i fryseren til et senere tidspunkt. Måske vil denne snaps blive din foretrukne.





karakterer:
Opskriften er vist 45437 gange,
og udskrevet 1153 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-10-15 19:47:38
Der er forskel på at måle alkohol i forskellige drikke. Du kan få en til at måle alkohol i vin og et til øl. I et blandingsprodukt er det svært, da du ikke kan stole på målemetoden. Det er en videnskab hvor du skal måle vægten at frugt - tilsat alkohol og til sidst skal det sættes ind i et regneark med den pågældende vægtfylde for at det er nøjagtig. Har selv i nogle år lavet "rumtopf" af rom og bær. Der viser det også nul alkoholprocent, men virkningen efter at have drukket rigeligt af det, viser det modsatte:-)

  -   2012-02-03 15:13:39
Vi har målt paradisæblesnapsen med et alkoholmeter, som viste, at der ingen alkohol var i "snapsen". Alkoholen må været gået i æblerne, som er smidt i komposten. Har andre lignende erfaringer? Smagen er i øvrigt dejlig. Snapsen kan også bruges med varmt vand til en "toddy"

  -   2011-08-15 16:03:50
Det er svært at dele frosne æbler, kan man ikke skære dem i stykker inden de fryses.!