Brombærkager

Brombærkager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Brombær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 mørdejsskaller
 
 Creme:
3 æggeblommer
3.5 spsk.sukker
2 cl.rom
2 Husblas, blade
2.5 dl.piskefløde
250 g.brombær
 
 Pynt:
1.25 dl.piskefløde
24 valnødder
 
Opskrift:
Læg husblasen i koldt vand.

Pisk æggeblommer og sukker lyst og skummende. Tilsæt rommen.

Knug vandet fra husblassen og smelt den i vandbad. Lad den afkøle lidt og rør den så i æggesnapsen.

Pisk fløden stiv og vend den i den kolde, men ikke stive creme.

Skyl brombærrene og tag lidt fra til pynt. Fordel resten af brombærrene i bunden af skallerne. Dæk dem med creme. Pisk fløden stiv. Fyld flødeskummet i en sprøjtepose og fordel det på kagerne.

Pynt kagerne med resten af brombærrene samt valnødder.





karakterer:
Opskriften er vist 21966 gange,
og udskrevet 178 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu