Blommemuffins 02

Blommemuffins 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 15 stk.
Kager i formRet : Kager i form - Muffins

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Blommemuffins 02, billede 4 Blommemuffins 02, billede 1 Blommemuffins 02, billede 2 Blommemuffins 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
75 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
90 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
3 spsk. Solsikkeolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Skummetmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
50 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
600 gram Blommer, friske udstenede En udstenet blomme vejer ca. 35 gram
   
Opskrift:
Pisk æg og sukker hvidt og skummende. Sigt melet i dejen sammen med bagepulver og vanillesukker. Rør forsigtigt havregryn, olie og mælk i.

Udsten blommerne og skær dem i små stykker. Vend rosiner og blommer i dejen.

Fordel dejen i små muffinsforme. Brug papirforme i stedet for at smøre dem.

Bages i ca. 30 minutter ved 180 grader C. alm. ovn.

Tips:

Papirforme kan også bruges. De kan købes i alle større supermarkeder. Bruges der kun papirforme sættes de dobbelt, da kagerne ellers flyder ud.

Brug f.eks. Viktoria- eller kirkesblommer.

Blommer kan erstattes med æbler, nektariner eller fersken.





karakterer:
Opskriften er vist 62536 gange,
og udskrevet 1764 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9269 (2207 kcal)
KJ pr. stk. 617 (147 kcal)
Vægt ialt 1259 gram
Vægt pr. stk. 83 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 736 KJ (175 kcal)
Protein 4.2 gram
Fedt 5.3 gram
Kulhydrat 28.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu