Skinkekød i karrysauce

Skinkekød i karrysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.skinkekød i strimler
1 tsk.olie
1 gulerod skåret i tynde pinde
0.25 kinakål skåret i strimler
75 g.bønnespirer
0.5 tsk.farin
1 spsk.soja eller Teriyaki (Sojasauce)
1 tsk.karry
 chilipeber
 salt
 
Opskrift:
Svits skinkestrimler og karry i olie. Tilsæt gulerødder og bønnespirer og steg det igennem. Tilsæt kinakål, soja/Teriyaki og farin og varm det godt igennem. Smag til med salt, karry og lidt chili. Serveres med ris og soja.





karakterer:
Opskriften er vist 15151 gange,
og udskrevet 285 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu