Thaimarinade

Thaimarinade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Marinader

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 spsk.Kinesisk "Femkrydderi" (fås i specialforretninger)
 
2 spsk.Risvin
2 spsk.Lynghonning
2 spsk.Japansk sojasauce
1 tsk.Sesamolie
2 knuste eller finthakkede fed Hvidløg
2 cm.frisk Ingefær revet
 
Opskrift:
Nu er vi virkelig i Østen. Hér er marinaden til bla. laksekoteletter, svinekød og fjerkræudskaringer.

Når alle ingredienser er blandet, hældes marinaden over de fisk eller kødstykker der skal grilles. Lad det marinere tildækket ved rumtemperatur i 30 min. eller i køleskabet i op til 6 timer.

Umiddelbart for kød/fjerkræstykkerne skal grilles, afdryppes de og den evt. overskydende marinade koges op og bruges til efterpensling under stegningen. denne marinade kan bruges både ved grilning i haven samt i ovnen.





karakterer:
Opskriften er vist 15443 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu