Kanelis med varm æblemos

Kanelis med varm æblemos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 dl.mælk
1 dl.piskefløde
2 kanelstænger
2 æg
0.75 dl.sukker
0.5 citron reven skal heraf
 
 Æblemos:
2-3 syrlige æbler
2-3 spsk.vand
2-3 spsk.sukker
 
Opskrift:
Hæld mælken i en kasserolle, gerne med teflon, og tilsæt fløde og kanelstænger. Lad blandingen simre i 10 min, læg låget på så der er en lille åbning, og pas på det ikke koger over. Tag kanelstængerne op og smid dem væk. Pisk æg, sukker og reven citronskal sammen til enm luftig masse. Hæld den sydende kanelmælk over og pisk kraftigt hele tiden. Lad ismassen køle og pisk i den af og til. Kør ismassen i en ismaskine til den er hård, ca 30 min. Lav æblemosen imens. Skræl æblerne, del dem i 4 både og fjern kernehuset. Skær bådene i tynde skiver og læg dem i en lille kasserolle. Tilsæt vand og sukker og lad det simre under låg til en mos, ca 5 min. Rør i det af og til og tilsæt mere vand, hvis det koger tørt. Smag evt til med mere sukker.





karakterer:
Opskriften er vist 12490 gange,
og udskrevet 210 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu