Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Claus´s Torsk i Karry

Antal:
Pers. 2 Pers.
Antal er ændret så tider, mål og vægt i forklaringen kan være ukorrekt
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk

Torskefilet uden skindOprindelsesland : Danmark - Dansk - Danske

Indsendt af : Claus

Indsendt :

Claus´s Torsk i Karry, billede 4 Claus´s Torsk i Karry, billede 1 Claus´s Torsk i Karry, billede 2 Claus´s Torsk i Karry, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
400 gram Torskefilet uden skind
   
  Sauce:
1.25 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Fiskebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1.5 spsk. Karry, mild
0.25 Citron, saften heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
    Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
  Tilbehør: Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
3.5 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
    1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram


Opskrift:

Skær porerne i pæne skiver og lad dem derefter koge i ca. 10 minutter til de er lidt bløde. Derefter fordeler du dem jævnt i et olieret fad og placere derpå fisken.

Sauce:
Bland ingredienser til saucen godt og hæld dem over porrerne og fisken. Søg for at det dækker.

Derefter i oven i 15-20 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (56 stemmer)

Opskriften er vist 128576 gange,
og udskrevet 5794 gange.


Energi:
KJ total 6103 (1453 kcal)
KJ pr. Pers. 3051 (726 kcal)
Vægt ialt 1397 gram
Vægt pr. Pers. 698 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 436 KJ (104 kcal)
Protein 6.8 gram
Fedt 3.8 gram
Kulhydrat 10.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kim  -  2017-07-02 17:31:49
Retten er ok, men ikke prangende.

Palle  -  2016-02-21 08:56:12
"Brænd" karryen, med lidt revet æble og ingefær. Hvis man har en foodprocessor Tilsæt lidt fint skivet gulerod sammen med groft skivet porre, og blancere dette ca. 4 minutter

Gunnar  -  2013-09-12 17:08:00
Dejlig nem og velsmagende ret - børnene elsker den. Jeg kan anbefale bulgur som alternativ til risene.

Mette  -  2012-08-11 14:08:08
Fantastisk velsmagende. Husk at drysse salt og peber på torsken, inden sovsen hældes på. Det bliver super lækkert. Jeg brugte også mindre karry. 3 spsk. er for stærkt for vores familie, men det var nu også bare en helt almindelig karry.

Stella  -  2012-02-19 08:12:24
Virkelig god ret - let at tilberede og velsmagende, blot skal den have mere end 20 min. i ovnen.

amso  -  2012-02-16 19:51:59
god opskrift, når man tænker på hvor let den er at lave. et super velsmagende måltid der kun tager et split sekund at bikse sammen.

klaus  -  2012-01-19 18:39:54
Klasse.... Sovsen kan varieres med mange andre krydderier..

Karen Elnegaard  -  2012-01-11 09:10:01
Saucen er meget tynd. Det vil være en god idé at komme lidt jævning i. Ellers en supergod ret :)

Ruth j  -  2010-05-17 16:43:18
Den er super god og nem jeg har mange gange lavet den ovnklar dagen før,smager fantastisk

Niels  -  2010-05-09 18:55:37
Med 3 spsk. mild karry fra Fakta er retten uspiselig. Måtte lave sovsen om med 3 tsk.

meni  -  2010-02-22 08:37:32
Efter min mening skal porrerne kun koges ca. 5 minutter, ellers bliver de alt for blattede.

Tine  -  2009-12-01 10:45:21
Lækker ret! Prøv at svitse porrerne i lidt oliven olie inden de kommes i fadet, det giver en super nøddesmag og det passer rigtig godt til torsken.

Grete  -  2008-02-16 12:06:33
Meget lækker og velsmagende, jeg serverede ris til

Lahrs  -  0000-00-00 00:00:00
Ovenstående er en fantastisk kombination. En anden smagfuld variant er at udskifte fløden (den der sætter sig) med en light kokusolie.

Kenneth  -  0000-00-00 00:00:00
Super velsmagende og meget nem at lave.