Creme Vichyssoise (Pureret grønsagssuppe)

Creme Vichyssoise (Pureret grønsagssuppe), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.porrer
1 løg
300 g.kartofler
1 l.bouillon (vand + terning)
1 kvisttimian
2 hele kviste persille
0.5 dl.fløde
2 tsk.groft salt
 groftkværnet peber
1 bdt.purløg
 
Opskrift:
Porrerne skæres i skiver. Løg og kartofler skæres i terninger. Grønsagerne koges ca. 1/2 time i bouillonen tilsat timian og persille. Suppen pureres gennem en sigte eller mixes i en blender. Tilsættes fløde. Smages til med salt og peber. Serveres iskold eller varm med klippet purløg.





karakterer:
Opskriften er vist 30247 gange,
og udskrevet 960 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (26 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu