Potage Vichyssoise

Potage Vichyssoise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.kartofler
600 g.porre kun det hvide
50 g.smør
4.5 dl.Kaffefløde 9%
 krydderpose med lidt nellike laurbær og knust hvid peber
2.5 l.lys kalve- eller hønsebouillon
 
 Garniture:
 Hakket purløg
 brødcroutons
 
Opskrift:
Fintsnittet porre og kartofler dampes i 10 min. i smør, tilsættes krydderposen og koges ud i bouillonen.

Krydderposen tages op og suppen blendes og koges blank. (Skum for urenheder).

Suppen afkøles helt og smages til med salt og hvid peber. Server den iskold med hakket purløg og brødcroutons a part.





karakterer:
Opskriften er vist 10489 gange,
og udskrevet 144 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu