Fadet fra Provence

Fadet fra Provence, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 auberginer
2 zucchini
 olie
3-4 fedhvidløg
 timian
 merian
 meget klippet persille
2 grønne peberfrugter
2 røde peberfrugter
8 tomater
 smør
 salt
 peber
 rasp
 
Opskrift:
Auberginerne vaskes og skæres i strimler sammen med de to zucchini og dette let steger i olie med det meste af de knuste fed hvidløg, krydres med timian, merian og lidt salt samt lidt af persillen.
Peberfrugterne skæres i strimler uden kernerne og disse let steger i olie få min.
Nu skæres tomaterne i ret tykke skiver og lægges i et smurt ildfast herover resten af hvidløgsfeddene, lidt salt og resten af persillen, rasp drysses over.

Gratineres i ovnene ved 250 grader i 5 min. Anrettes i en bunke på et fad, og udenom de varme auberginer, zucchini og grønne samt røde peberfrugter.

Fin ret med lune flutes til.





karakterer:
Opskriften er vist 33069 gange,
og udskrevet 479 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
En rigtig lækker ret specielt til en varm sommer dag brug rigeligt med krydderier og spar ikke på oliven olien tak!

  -   2005-01-01 01:01:01
en skuffelse - uden smag og bid