Porre med bacon og ostesovs

Porre med bacon og ostesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4-6 storeporrer
1 l.vand
 salt
 smør til formen
2 spsk.smør
1.5 spsk.hvedemel
2.5 dl.porrevand samt fløde
 Muskatnød, stødt
50 g.revet mild ost
 salt
 peber
 persille
150 g.bacon
 
Opskrift:
Porrerne renses omhyggeligt og det grønne – seje- anvendes ikke, men resten af porrerne flækkes 2 gange igennem. Vand og salt bringes i kog og heri koger porrerne 10 min. tages op og drypper godt af.

Hvert stykke omvikles med bacon, skiverne kan evt. flækkes, og porrerne lægges i et ildfast fad, der er smurt med smør. I en gryde smeltes smørret, melet tilsættes og der spædes med porrevand og fløde til en jævn sovs der smages til med salt, peber, muskat og den revne ost.

Sovsen hældes over porrerne, med klippet persille, og bager i ovnen på en rist på nederste rille ved 200-225 grader i 15 min.

Dejlig ret med brød og et glas øl.





karakterer:
Opskriften er vist 33417 gange,
og udskrevet 736 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu