Hyldeblomstparfait

Hyldeblomstparfait, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Frugt - Hyldeblomst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
3 æggeblommer
3 dl.piskefløde
3 dl.ufortyndet hyldeblomstsaft
1 tsk.vanillesukker
 
 Garnering:
1 dl.piskefløde
0.5-1 l.jordbær
 ristede mandelflager eller reven chokolade
 
Opskrift:
Rør æggeblommer, fløde, hyldeblomstsaft og vanillesukker sammen. Frys massen et par timer, til den er blevet hård. Rør i den hver halve time i begyndelsen af indfrysningen. Frys den derefter ned i 6 portionsforme.





karakterer:
Opskriften er vist 13008 gange,
og udskrevet 275 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu