Grydestegt gråand

Grydestegt gråand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand - stokand

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Grydestegt gråand, billede 4 Grydestegt gråand, billede 1 Grydestegt gråand, billede 2 Grydestegt gråand, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 gråænder
1 løg
3 gulerødder
1 porre
 enebær
5 dl.vildtbouillon
 salt
 peber
2.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Ænderne renses.
De brunes på en hed pande med lidt olie, tages af, hvorpå urterne brunes godt i olien. Urter, fond og ænder lægges i gryde og krydres, hvorefter det steges i ca. 2 timer under låg.

Ænderne tages op og lægges i et klæde.

Piskefløde tilsættes fonden, og den reduceres til det halve. Urterne tages af og fonden jævnes og kan evt. smages til med lidt portvin





karakterer:
Opskriften er vist 69786 gange,
og udskrevet 2048 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-09-02 01:39:18
Jeg vil nu stadig sige grydestegt. Hvad er grydestegt elles. Der skal da fond eller bouillon hvis man ikke har fond i til grydestegning. Men er 2 timer ikke lang tid for den er jo ikke ret stor sådan en. Men den kan selvfølgelig "have gået mange skridt" som man også siger hvis det er en gammel en.

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er ikke en grydestegning, når der tilsættes Fond i gryde... så er det er braissering